Activiteiten

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer promoties, informatie en producten van PAW Patrol! Klik hier voor meer informatie.

Met deze leuke en veilige kindertablet hoeft je kind zich geen minuut meer te vervelen. Speel allerlei spelletjes met favoriete tv-helden van Nickelodeon & Nick Jr. zoals PAW Patrol! Je kind is altijd veilig online door het webfilteringssysteem. Ook kan je tijdslimieten instellen en kan de tablet tegen een stootje door de frisse oranje bumper! Nu te koop bij Action. Klik hier voor meer informatie 

Omdat er nu veel kindjes niet naar school gaan en de hele dag thuis zitten, hebben we een aantal kleurplaten die gedownload kunnen worden! Deze kleurplaten van de pups zijn makkelijk uit te printen. Klik op de kleurplaat naar keuze hieronder, en er zal een pdf bestand verschijnen!

Was je handen met PAW Patrol! Kijk de video hieronder over een informatief liedje dat je met je kinderen kan zingen (Engelstalig). Leuk en leerzaam!

Heb jij kindjes thuis tussen 2-4 jaar?
Dan vind je wellicht het educatieve pakket van de Nick Jr. vriendjes Dora & Diego “Leren met Dora & Diego” ook heel leuk om voor thuis te downloaden. Het pakket is een aantal jaren geleden door Nick Jr. en Podium voor Onderwijs gemaakt voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, maar er zitten nog veel leuke opdrachten in om samen met je kinderen te doen. We wensen je er veel plezier mee!

Nick Jr.
Spin Master