Activiteiten

Lees hier de eerste pagina’s van het aller nieuwste boekje PAW Patrol – Mighty Pup Power! Klik op de foto en een pdf bestand zal verschijnen. Dit boekje is verkrijgbaar bij bol.com! Klik hier voor meer informatie. 

 

Deze leuke kleurplaten zijn gratis uit te printen! Klik op de kleurplaat naar keuze en een PDF bestand zal verschijnen.

 

 

Dit PAW Patrol activiteiten boekje staat bomvol leuke en leerzame opdrachten en spelletjes! Klik op de foto en een PDF bestand zal verschijnen om uit te printen. Veel plezier!

In samenwerking met het Rode Kruis hebben wij een DIY PAW Patrol spel gemaakt! Hygiene is belangrijk, zeker in de huidige situatie. Het is daarom belangrijk dat je kindje de beste hygiene en handen was technieken leert. Met dit spel kan je plezier en leerzaamheid gemakkelijk combineren! Klik op de foto en een PDF bestand zal verschijnen om uit te printen. Veel plezier!

 

 

 

 

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer promoties, informatie en producten van PAW Patrol! Klik hier voor meer informatie.

We hebben een aantal kleurplaten die gratis gedownload kunnen worden! Deze kleurplaten van de pups zijn makkelijk uit te printen. Klik op de kleurplaat naar keuze hieronder, en er zal een pdf bestand verschijnen!

Was je handen met PAW Patrol! Kijk de video hieronder over een informatief liedje dat je met je kinderen kan zingen (Engelstalig). Leuk en leerzaam!

Heb jij kindjes thuis tussen 2-4 jaar?
Dan vind je wellicht het educatieve pakket van de Nick Jr. vriendjes Dora & Diego “Leren met Dora & Diego” ook heel leuk om voor thuis te downloaden. Het pakket is een aantal jaren geleden door Nick Jr. en Podium voor Onderwijs gemaakt voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, maar er zitten nog veel leuke opdrachten in om samen met je kinderen te doen. We wensen je er veel plezier mee!

Nick Jr.
Spin Master