Nieuws

Hier vind je al onze nieuwste samenwerkingen, promoties en producten!


Dino Rescue Kleur & Win


Dit najaar krijg je bij aankoop van een PAW Patrol product bij Intertoys, ToyChamp, Top1Toys en FUN een kleurplaat voor de Kleur & Win actie. De startdatum kan per speelgoedwinkel verschillen, maar de looptijd is zolang de speelgoedboeken van de speelgoedwinkels geldig zijn (over het algemeen tot 6 december 2020).

Om deel te nemen stuur je een foto van de kleurplaat + duidelijke foto van de aankoopbon (liefst als aparte foto) naar [email protected]

De winnaars ontvangen automatisch bericht.

Actievoorwaarden van deze actie + meer gedetailleerde informatie volgt vanaf begin oktober als deze website wordt vernieuwd.
Bedankt voor je geduld en begrip.

Mighty Pups fiets

Deze stoere PAW Patrol Mighty Pups fiets is speciaal voor de jongsten. Leuk voor je kindje om te leren fietsen met zijn/haar grootste helden! Verkrijgbaar bij Giga-Bikes.nl en Internet-Bikes.nl

 

Mighty Pups Maskers

Bij besteding van €10 aan PAW Patrol producten ontvang je een GRATIS masker! Kleur dit masker in, volg ons Instagram account (@pawpatrol_benelux) en win leuke prijzen! Deze actie loopt vanaf 17 juli tot de maskers op zijn. Deelnemende retailers zijn Top1Toys, InterToys, ToyChamp, en Fun! Hopelijk zien we snel PAWtastische creaties voorbij komen!

 

 

Nick Jr. Tablet

Met deze leuke en veilige kindertablet hoeft je kind zich geen minuut meer te vervelen. Speel allerlei spelletjes met favoriete tv-helden van Nickelodeon & Nick Jr. zoals PAW Patrol! Je kind is altijd veilig online door het webfilteringssysteem. Ook kan je tijdslimieten instellen en kan de tablet tegen een stootje door de frisse oranje bumper! Nu te koop bij Action.

Klik hier voor meer informatie! 

24-uurs kanaal van Nick Jr. tijdelijk voor iedereen!

Voor de vele kinderen die nu thuis zitten, hebben de providers Vodafone, Ziggo, KPN, Youfone, SKV en Kabelnoord alle Nickelodeon-zenders tijdelijk open gezet voor iedereen. Dit betekent dat je als klant van deze providers nu ook naar het 24-uurs kanaal van Nick Jr., NickToons en NickMusic kan kijken!

Klik hier voor meer informatie

 

Nieuw in de winkel! Het Nick Jr. Doeboek

Van PAW Patrol tot Shimmer & Shine en van Nella de Ridderprinses tot de piloten van Top Wing: in het educatieve doeboek Nick Jr. – Slim Spelen komen ze allemaal terug. Het blad gaat verder waar de zender stopt: de kinderen lossen puzzels op, kunnen kleuren en doen spelletjes. Het doeboek staat daarnaast vol leuke opvoed-tips van Kim Kötter.
De content is Nederlands, leerzaam en vooral leuk vermaak voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

 

PAW Patrol op Netflix

Voor die momenten waarop je wel wat hulp kan gebruiken 😉 De redding is nabij! PAW Patrol is nu ook te zien op Netflix.

PAW Patrol Dagravit Kids-Xtra

Kunnen jullie ook wel een extra boost gebruiken? Ondersteun het immuunsysteem met de kauwvitaminen van Dagravit Kids-Xtra. Nu verkrijgbaar in PAW Patrol verpakking bij de drogisterij.

Nieuw! PAW Patrol boek inclusief 3D bouwplaat

Lukt het Marshall om de snelste brandweerpup te worden? Je leest het in het nieuwe PAW Patrol boek. Nu in de boekhandel voor de adviesprijs van €14,95 (inclusief 3D bouwplaat van een brandweerauto).

Ontdek de PAW Patrol Fruitfunk snoepjes en snacks!

De pups hebben energie nodig om de wereld te redden. Ontdek de speciale PAW Patrol snoepjes en snacks van Fruitfunk gemaakt van fruit. Super lekker en zonder toegevoegde suiker en vegan! De tussendoortjes zijn te koop bij o.a. Albert Heijn (kassaschap), Jumbo, Plus en via de Fruitfunk webshop. Meer informatie vind je hier.

 

 

Nick Jr.
Spin Master