Nieuws

Hier vind je al onze nieuwste samenwerkingen, promoties en producten!

PAW Patrol op Netflix

Voor die momenten waarop je wel wat hulp kan gebruiken 😉 De redding is nabij! PAW Patrol is nu ook te zien op Netflix.

PAW Patrol Dagravit Kids-Xtra

Kunnen jullie ook wel een extra boost gebruiken? Ondersteun het immuunsysteem met de kauwvitaminen van Dagravit Kids-Xtra. Nu verkrijgbaar in PAW Patrol verpakking bij de drogisterij.

Nieuw! PAW Patrol boek inclusief 3D bouwplaat

Lukt het Marshall om de snelste brandweerpup te worden? Je leest het in het nieuwe PAW Patrol boek. Nu in de boekhandel voor de adviesprijs van €14,95 (inclusief 3D bouwplaat van een brandweerauto).

 

Nick Jr. Doeboek

Nieuw in de winkel! Het Nick Jr. Doeboek

Van PAW Patrol tot Shimmer & Shine en van Dora tot de piloten van Top Wing: in het educatieve doeboek Nick Jr. – Slim Spelen komen ze allemaal terug. Het blad gaat verder waar de zender stopt: de kinderen lossen puzzels op, kunnen kleuren en doen spelletjes. Maar er is meer! Want het doeboek staat vol educatieve tips van Kim Kötter. Hoe lees je je kind het beste voor? En wat moet je doen als je voor het eerst met je kinderen naar het strand gaat? De content is Nederlands, leerzaam en vooral leuk vermaak voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

 

PAW Patrol Snoepjes

Ontdek de PAW Patrol Fruitfunk snoepjes en snacks!

De pups hebben energie nodig om de wereld te redden. Ontdek de speciale PAW Patrol snoepjes en snacks van Fruitfunk gemaakt van fruit. Super lekker en zonder toegevoegde suiker en vegan! De tussendoortjes zijn te koop bij o.a. Albert Heijn (kassaschap), Jumbo, Plus en via de Fruitfunk webshop. Meer informatie vind je hier.

 

 

Nick Jr.
Spin Master